Makelaars die jouw kansen zien.

Samen met een professionele verkoopstyliste en woningfotograaf maken we een doordachte presentatie zodat we jouw huis of appartement snel verkopen. En als aankoopmakelaar zorgen we ervoor dat je net zo snel een nieuwe woning hebt die helemaal naar jouw zin is. We zijn enthousiast én zorgvuldig en onderhandelen is ons vak. Daarom weten we hoe de marges liggen en komen we in beide gevallen met de beste prijs.

Onze makelaars, Paul en Nydia, hebben ruim 20 jaar kennis van de woningmarkt in en rondom Assen. Loop eens binnen op kantoor of bel ons op 0592-300975. Dan vertellen we je meer.

Maak verder kennis

Nydia Oortwijn

Kandidaat-Makelaar
Sinds 2008 werkt Nydia met veel enthousiasme met Paul bij de aan- en verkoop van woningen in en om Assen. Je kunt haar dus tegenkomen bij een bezichtiging. Nydia kent alle wijken en bijzonderheden van de omgeving en weet misschien al een koper voor jouw woning!

Paul Schoon

NVM-Makelaar
Paul werkt vanaf 1996 in de makelaardij en vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer. Een ruime ervaring dus en in combinatie met zijn bouwkundige kennis, is er niet veel dat Paul niet weet! Hij heeft een rustige, zakelijke aanpak en hij heeft oog voor emotie, die natuurlijk ook een rol speelt. Naast woningmakelaar is Paul Schoon ook gecertificeerd Bedrijfsmakelaar (lid kamer Bedrijfsmatig Vastgoed bij VastgoedCert).

Ernst Preusterink

Hypotheekadviseur – Prefin
Ernst is thuis in hypotheken, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Natuurlijk weet hij alles van financiële planningen en pensioenen. Ernst neemt de tijd om je uit te leggen hoe jouw hypotheek eruit kan zien en hij gaat altijd op zoek naar de beste aanbieding, voor de korte én lange termijn.