De makelaar die jouw kansen ziet.

Samen met een professionele verkoopstyliste en woningfotograaf maken we een doordachte presentatie zodat we jouw huis of appartement snel verkopen. En als aankoopmakelaar zorgen we ervoor dat je net zo snel een nieuwe woning hebt die helemaal naar jouw zin is. We zijn enthousiast én zorgvuldig en onderhandelen is ons vak. Daarom weten we hoe de marges liggen en komen we in beide gevallen met de beste prijs.

NVM makelaar Paul Schoon heeft in de afgelopen ruim 20 jaar in vrijwel elke straat van Assen wel een huis verkocht of aangekocht. Hij kent de bijzonderheden van de wijken, straten en woningen en zet zijn kennis graag voor jou in! Ook de omliggende plaatsen zoals Rolde, Smilde, Hooghalen en Vries zijn ons werkgebied. Loop eens binnen op kantoor of bel ons op 0592-300975. Dan vertellen we je meer.

Maak verder kennis

Ernst Preusterink

Hypotheekadviseur – Prefin
Ernst is thuis in hypotheken, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Natuurlijk weet hij alles van financiële planningen en pensioenen. Ernst neemt de tijd om je uit te leggen hoe jouw hypotheek eruit kan zien en hij gaat altijd op zoek naar de beste aanbieding, voor de korte én lange termijn.

Paul Schoon

NVM-Makelaar
Paul werkt vanaf 1996 in de makelaardij en vanaf 1999 als zelfstandig ondernemer. Een ruime ervaring dus en in combinatie met zijn bouwkundige kennis, is er niet veel dat Paul niet weet! Hij heeft een rustige, zakelijke aanpak en hij heeft oog voor emotie, die natuurlijk ook een rol speelt. Paul is "gewoon" goed in wat hij al jarenlang doet. Met kennis van zaken, nuchter en respectvol.