omschrijving
foto's
kenmerken

Op een unieke manier het hart van het Asser centrum beleven, dat kan hier elke dag!

Een prachtig zicht op alle bekende Asser plekken en gebouwen: het Koopmansplein met omliggende straten, warenhuis Vanderveen en de kop van de Vaart met de boomkruinen van het Asserbos op de achtergrond, hier raak je nooit uitgekeken. Cultureel centrum De Nieuwe Kolk staat aan de overkant van de straat.

Een heerlijk ruim en licht appartement met een zonnig balkon op het zuiden, berging en eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, gelegen op de vierde woonlaag van een kleinschalig complex met in totaal 9 appartementen.

Het complex is gebouwd in 1996 en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Het betreft een afgesloten complex met video-intercom en lift. Onder het complex bevindt zich een afgesloten ruime parkeerkelder, waar zich de berging en de eigen parkeerplaats bevinden.

Indeling appartement:

Ruime hal, bijkeuken/wasruimte met cv-opstelling, toilet, badkamer met douche en wastafelmeubel, ruime woonkamer met veel lichtinval en elektrische zonwering, half open keuken (1996) voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn mooie mogelijkheden om de de opstelling van de keuken te wijzigen en bijvoorbeeld een kookeiland te plaatsen.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers waarvan één ook vanuit de woonkamer te bereiken is.

Het ruime balkon is voorzien van een elektrische zonwering. Het balkon is zowel bereikbaar vanuit de woonkamer als vanuit één van de slaapkamers.

Er is een actieve vereniging van eigenaars. Het onderhoud wordt bijgehouden en recent is er een nieuwe lift geplaatst. De bijdrage per maand bedraagt: €200,- dit is inclusief een onderhoudscontract voor de CV-ketel.

Status
Beschikbaar
Type woning
Portiekflat
Bouwjaar
1996
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
110
Inhoud
350
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin