omschrijving
foto's
kenmerken

Op een zeer fraaie locatie in Marsdijk, aan het Anne Frankpark, staat deze keurig onderhouden hoekwoning met houten berging en parkeergelegenheid op eigen erf. De woning is helemaal voorzien van kunststof kozijnen en biedt vanwege het grote perceel goede mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het bouwen van een garage.

Indeling:

Begane grond: entree in hal, toilet, meterkast, straatgerichte woonkamer met laminaatvloer, nieuwe open keuken (2016), voorzien van koelkast, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met 3 slaapkamers van ca. 7,5m2, 8m2 en 15m2 en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: deze is onlangs volledig nieuw ingedeeld en afgewerkt en er zijn 2 nieuwe dakvensters geplaatst. Hier is een overloop met wasmachineopstelling en CV-opstelling, een ruime slaapkamer van 12m2 en een afzonderlijke inloopkast/berging.

De diepe tuin is gelegen op het oosten en heeft een achterom. Direct achter de woning ligt een kindvriendelijk binnengebied met speelmogelijkheden.

Marsdijk is een fijne woonwijk met veel groen, een compleet winkelcentrum en meerdere basisscholen en andere voorzieningen. Op loopafstand van deze woning bevindt zich de Markebrug over het Noord-Willemskanaal van waar je zo de Drentse natuur binnenwandelt.

Extra info:

- bouwjaar 1996

- perceel 256 m2

- energielabel B.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
1996
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
120
Inhoud
437
Perceel oppervlakte
256
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin