omschrijving
foto's
kenmerken

Vlakbij het centrum gelegen uitgebouwde hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en garage. Een ruime en praktisch ingedeelde gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en extra leefruimte op de begane grond. De woning is op enkele onderdelen al eens gemoderniseerd en biedt verder aan de nieuwe eigenaar een goed vertrekpunt voor invulling naar eigen wens.

Indeling: entree in tochtportaal met garderobe, hal met trapopgang en toegang tot de keuken en de woonkamer, die ca. 2.50 meter is uitgebouwd en is voorzien van een schuifpui naar de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de aangebouwde bijkeuken, met wasmachine aansluiting en CV-opstelling.

Verdieping: 3 slaapkamers, origineel waren dit 4, maar de 2 slaapkamers aan de achterkant zijn samengevoegd tot één ruime ouderslaapkamer. De badkamer is vergroot en gemoderniseerd en is voorzien van een tweede toilet, ligbad, douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop, 4e slaapkamer voorzien van dakraam.

De achter het huis gelegen tuin is ongeveer 12 meter diep. De stenen tuinberging is 15m2 en de aangebouwde garage ruim 17m2. De garage is binnendoor bereikbaar geweest vanuit de uitbouw van de woonkamer en dit kan opnieuw zo gemaakt worden.

In het interieur van deze woning is, in jaren '80-stijl, duidelijk de hand te zien van de eerdere bewoner: architect Cor de Ket, die in voorbije decennia als gemeentearchitect van Assen een aantal bekende openbare gebouwen in Assen heeft ontworpen. Zoals bijvoorbeeld de tegenover deze woning gelegen sporthal De Timp!

Extra info:

- bouwjaar ca. 1969, uitbouw en bijkeuken 1987;

- perceel 337m2;

- nog niet geïsoleerd.

Status
Beschikbaar
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
1969
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
130
Inhoud
480
Perceel oppervlakte
337
Tuin
achtertuin, voortuin