omschrijving
foto's
kenmerken

Op een bijzonder plekje in Assen Oost staat deze markante woning op een ruim perceel van 640m2. De woning verkeert in slechte staat en zal ingrijpend gerenoveerd moeten worden, maar bevat nog wel originele elementen en de sfeer van vroeger. Alternatief is de kavel te benutten voor nieuwbouw. Een bijzondere kans om in vrijheid te wonen binnen de stad en uw eigen woonidee te realiseren.

Indeling: entree in hal, woonkamer, zijkamer, keuken, kelder, toilet, douche, diverse ruimtes.

De verdieping bestaat uit een zolder aan de voorzijde en een zolder aan de achterzijde. Op het perceel zijn 2 schuren aanwezig.

Als u interesse heeft bent u zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken van de mogelijkheden qua nieuwbouw of renovatie.

In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen. Er is geen NVM Vragenlijst beschikbaar en geen Lijst van Roerende Zaken, het geheel wordt verkocht en geleverd in de huidige staat en met de roerende zaken die tijdens de bezichtiging aanwezig zijn. De vermelde afmetingen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Er is gelegenheid voor bezichtiging op afspraak van 15 tot 19 juni. De vermelde prijs is een richtprijs, er is gelegenheid schriftelijk een bieding uit te brengen tot vrijdag 26 juni 12.00 uur.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
0
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
125
Inhoud
350
Perceel oppervlakte
640
Tuin
tuin rondom