omschrijving
foto's
kenmerken

Modern vormgegeven en uitgebouwde woning, gelegen in een jonge woonwijk tegen het centrum van de stad, maar toch ook vlakbij het Amelterbos en het mooie buitengebied van Nationaal Park Drentse Aa. De binnenstad, het NS station én de natuur zijn hier alle binnen een paar minuten bereikbaar.

Over de indeling:

entree in hal met meterkast, garderobe en toiletruimte met hangcloset en fontein. De woonkamer met open keuken (totaal 53m2!) bestaat uit het oorspronkelijke deel, verlengd met het uitgebouwde deel, voorzien van houtkachel en openslaande tuindeuren en lichtkoepels. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met betoncoating.

Op de eerste verdieping is aan de voorzijde een open werk-/hobbyhoek van 6m2 gesitueerd met uitzicht op de spoorlijn. Verder bevinden zich op deze verdieping twee slaapkamers van ca. 8 en 13m2, twee inbouwkasten en de badkamer, voorzien van douche, bad en wastafel.

De tweede verdieping is uitgebouwd tot een volwaardige derde woonlaag en biedt nu 3 kamers van elk 7,5m2 waarvan één met lichtinval via een lichtkoepel en één met een ruime inloopkast.

Over de tuin en de ligging:

De woning heeft 1 á 2 parkeerplaatsen aan de voorkant op eigen terrein. Aan de achterkant ligt de zonnige tuin met achterom en een stenen fietsenberging. De achterom komt uit op een groenstrook met een aantal openbare parkeerplaatsen. De woning staat in een jonge wijk met op meerdere plekken speeltuintjes.

Extra info:

- bouwjaar 2007

- in 2010 uitgebouwd op de begane grond en tweede verdieping

- de voorgevel is een zogenaamde "dove gevel" met extra geluidisolatie

- perceel 170m2

- volledig geïsoleerd, energielabel A

- buitenschilderwerk 2020.

Status
Verkocht
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
156
Inhoud
465
Perceel oppervlakte
170
Tuin
achtertuin, voortuin