omschrijving
foto's
kenmerken

In een keurig gerenoveerd gebouw 3-kamer hoekappartement met mooi vrij uitzicht op het Lariksbos.

Het appartement is gelegen op de zesde (bovenste) etage, vlakbij het winkelcentrum Nobellaan en op 5 minuten fietsafstand van het centrum van Assen. Er is ook een goede verbinding naar de A28. Bij het gebouw hoort een ruim eigen parkeerterrein.

Het hoekappartement is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, waarvan het woonkamerraam ook voorzien van elektrisch te bedienen sunscreen. Ook beschikt het over een intercomsysteem. De woon- en slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer, de gang, keuken en wc van een plavuizenvloer.

Indeling appartement: Entree/gang met inbouwkast, meterkast, moderne keuken met geiser, toilet, (slaap)kamer met inbouwkast en voorzien van zijraam met fraai uitzicht, de tweede slaapkamer biedt toegang tot het balkon met vrij uitzicht, badkamer voorzien van stortdouche, wastafel en designradiator. De betegeling van de badkamer behoeft vervanging (wel bruikbaar in de huidige staat). Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon van het appartement is er een prachtig uitzicht over het Lariksbos.

Het appartementencomplex is netjes verzorgd en heeft een afgesloten portiek en een ruime lift. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur van het complex. Er is een actieve Vereniging van Eigenaren aanwezig. Activiteiten zijn bijvoorbeeld: ramen reinigen, schoonmaak van het complex en (tuin-)onderhoud. De huidige bijdrage aan deze Vereniging van Eigenaren is € 211,13; deze bestaat uit € 96,13 servicekosten, € 75,- reservering groot onderhoud en € 55,- euro stookkosten.

Status
Beschikbaar
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
1963
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
53
Inhoud
180
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin