omschrijving
foto's
kenmerken

In de Asser binnenstad gelegen 3-kamer appartement op de tweede woonlaag, aan de Gymnasiumstraat-zijde van het complex Content Hofstede. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats op het privé-binnenterrein.

Dit kleinschalige appartementencomplex is eind jaren '80 gebouwd en bestaat uit twee gebouwen, elk voorzien van lift. U bereikt het complex via de Gymnasiumstraat.

Indeling: entree in hal, woonkamer met erker en frans balkon op de middag-/avondzon. Door de ligging heeft dit appartement net een mooi fraai uitzicht in de richting van de Stadshof. Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers van ca. 8 en 11 m2, een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet en tot slot een praktische bijkeuken met CV-ketel (Nefit 2019).

Vanuit het appartement loopt u direct het gezellige Asser stads centrum in. Binnen enkele minuten staat u op de Markt met gezellige terrasjes, cultureel kwartier De Nieuwe Kolk met theater, bioscoop en bibliotheek. In de andere richting ligt binnen enkele minuten loopafstand het uitgestrekte Asser Bos.

Extra info:

- keuken en sanitair zijn in eenvoudige staat

- de maandelijkse VVE bijdrage is € 166,-

- eigen parkeerplaats

- gedeeltelijk dubbel glas.

Status
Beschikbaar
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
1987
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
71
Inhoud
225
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin