omschrijving
foto's
kenmerken

In een ruim opgezette, rustige straat gelegen vrijstaande semi-bungalow op een mooi perceel van 720m2. De woning staat gunstig op het perceel waardoor er sprake is van een grote achtertuin en vrij zicht vanuit de woonkamer. De woning is in gedateerde staat, maar degelijk gebouwd in 1979 en goed onderhouden.

Indeling:

entree in ruime hal met vide, meterkast en toilet. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en badkamer. De huidige doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van 27m2 en kan eventueel worden samengetrokken met de huidige woonkeuken van ca. 15m2. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime bijkeuken met CV-kast en vervolgens naar de garage, die beschikt over een bergzolder.

Verdieping: overloop, drie slaapkamers en een separaat toilet.

De achtertuin is gericht op het westen en is ca. 18 meter diep. Hier zijn mogelijkheden voor het bijbouwen van een extra schuur of overkapping.

De woning beschikt over beperkte isolatie vanuit het bouwjaar en heeft energielabel D.

Kortom: een ruime woning op een flink perceel, een goed vertrekpunt om voor uzelf een gerieflijke en naar eigen wens gerenoveerde woning te creëren voor uw volgende levensfase.

Hooghalen, een gemoedelijk dorp op 10 autominuten van Assen, ligt centraal in een prachtige fiets- en wandelomgeving in midden Drenthe. Het dorp, met ca. 900 inwoners, beschikt over een supermarkt, basisschool, verenigingsleven, horeca en goede OV-verbindingen, o.a. naar Assen en Beilen.

Status
Beschikbaar
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1979
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
146
Inhoud
668
Perceel oppervlakte
720
Tuin
tuin rondom