omschrijving
foto's
kenmerken

Deze ruime tussenwoning is gelegen aan de achterste en grootste brink van De Gaarde, een fraai in jaren-'30 stijl gebouwd wijkje vlakbij het centrum. Hier is het rustig en kindvriendelijk wonen, maar toch dichtbij scholen, winkels, sport, cultuur en wat je maar wenst!

De woning is gebouwd in 2001 op 156m2 eigen grond. Er is aandacht besteed aan de uitstraling met brede dakoverstekken, erkers en dakkapellen in jaren-'30 stijl.

Indeling: entree met hal en meterkast, toilet en trapopgang. De hal biedt toegang tot de tuingerichte zitkamer (ca. 23m2) met open keuken aan de voorzijde (ca. 14m2) met een leuk zicht over de brink. De openslaande deur in de zitkamer biedt toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: de overloop biedt toegang tot drie slaapkamers (resp. ca. 8, 11 en 13m2) en de badkamer (ca. 6m2). De badkamer is voorzien van een bad/douche, wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: middels een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met dakkapel. Hier bevindt zich de wasmachine aansluiting en cv-ketel, en de vierde slaapkamer met dakkapel, van ca. 12m2 gemeten op 1.50 meter.

De achtertuin ligt op het westen en beschikt over een vrijstaande houten schuur (ca. 8m2), voorzien van elektra. De tuin is achterom bereikbaar.

Kortom: een ruime gezinswoning voor de liefhebbers van uitstraling en dichtbij het centrum wonen, maar toch in een groene en rustige buurt: dat is De Gaarde 84!

De bezichtigingen bij deze woning worden uitgevoerd op 8, 9 en 10 juni a.s. Bezichtigingen moeten per mail of via de website aangevraagd worden en worden op volgorde van binnenkomst behandeld, waarbij geldt: vol = vol!

Status
Beschikbaar
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2001
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
115
Inhoud
385
Perceel oppervlakte
156
Tuin
achtertuin, voortuin