omschrijving
foto's
kenmerken

De bezichtigingen bij deze woning vinden plaats op dinsdag 29 juni, woensdag 30 juni en vrijdag 2 juli. Bezichtigingen moeten per mail of via onze website/Funda worden aangevraagd en worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Aan de rand van de woonwijk Lariks, met vrij uitzicht gelegen gerenoveerde hoekwoning. Een prima starterswoning met gemoderniseerde badkamer, vernieuwde kozijnen en vloer- en spouwisolatie. De wijk Lariks ligt niet ver van het stadscentrum en tegen het Lariksbos.

Indeling: entree in hal, toilet, nette keuken (2016) voorzien van vaatwasser, oven en gaskookplaat. Lichte doorzonwoonkamer met uitzicht op groen, geen overburen!

Op de eerste verdieping zijn 3 mooie slaapkamers van 5m2, 8m2 en 14m2. De badkamer is in 2012 vergroot door handig gebruik van de ruimte naast de trap, en biedt daardoor nét dat beetje extra ruimte voor een wat grotere douchehoek en wastafel.

De woning is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping. Hier is (mogelijkheid voor) een extra kamer met beperkte stahoogte (nok op ca. 1,65m).

De woning heeft een diepe achtertuin voorzien van stenen fietsenberging.

Extra info:

- bouwjaar ca. 1963;

- de woning staat op een perceel van 190m2;

- voorzien van isolerende beglazing (deels HR);

- Remeha Avanta combiketel 2013 leasetoestel;

- vloerisolatie d.m.v. parels, spouwisolatie d.m.v. minerale wol.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
1963
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
72
Inhoud
297
Perceel oppervlakte
190
Tuin
achtertuin