omschrijving
foto's
kenmerken

Bijzondere kans: kluswoning met garage en grote tuin!

Bezichtigingen uitsluitend per e-mail aanvragen of via onze website of Funda. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Op een ruim hoekperceel van 470m2 staat deze vrijstaande woning uit 1961 met tuin rondom en vrijstaande stenen garage.

De woning is voorzien van 12 zonnepanelen, dak-, vloer- en spouwisolatie, deels kunststof kozijnen en kan verder door de handige koper naar eigen wens worden gemoderniseerd. Een woning met veel potentie!

Indeling: entree in hal, toilet, meterkast, toegang tot kleine werkkamer/kantoortje, woonkamer met open keuken en aparte eethoek. Bijkeuken met achteringang.

Verdieping: overloop, vier slaapkamers en een in 2019 vernieuwde badkamer, voorzien van douche en wastafel.

Via een vlizotrap is er toegang tot de bergzolder.

De woning heeft enkele jaren geleden een grondige dak-renovatie gehad waarbij geïsoleerde dakplaten, nieuwe dakpannen, goten en zonnepanelen zijn geplaatst. Ook is de schuifpui in de woonkamer vernieuwd. Verder heeft de woning rondom zeker aandacht nodig. De vrijstaande garage verkeert in matige onderhoudstoestand en u kunt enig asbest tegenkomen.

De Lesturgeonstraat is gelegen aan de rand van een rustig buurtje met twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen uit de jaren '60. De omgeving heeft recent een kwaliteitsimpuls gekregen door de upgrade van de tegenover gelegen woningen. Binnen een minuut zit u op de Europaweg met snelle ontsluiting naar de A28. Verder woont u hier vlakbij winkelcentrum Nobellaan en het Lariksbos.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1961
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
106
Inhoud
448
Perceel oppervlakte
470
Tuin
tuin rondom