omschrijving
foto's
kenmerken

De bezichtigingsdagen voor deze woning zijn volgepland.

In de sfeervolle wijk Oud Zuid staat deze -te renoveren- helft van dubbele jaren-30 woning met parkeergelegenheid op eigen erf. De woning heeft een heerlijke diepe achtertuin en staat op een perceel van 412m2. Een heel mooie kans om uw of jouw eigen ideeën te verwerken in dit van zichzelf al karakteristieke huis.

Indeling: entree in hal met meterkast en toilet. Woonkamer en-suite met erker en openslaande tuindeuren. Een klein zij-kamertje is middels een schuifdeur vanuit de voorkamer te bereiken, maar ook rechtstreeks vanuit de hal. De dichte keuken geeft toegang tot een kelder en de aangebouwde berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich van oorsprong 4 slaapkamers, waarvan de twee grootste ooit samengetrokken zijn. Uiteraard is dit weer terug te draaien. Verder is hier een badkamer gerealiseerd, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Op dit moment is de tweede verdieping uitsluitend bereikbaar via een vlizotrap. Gezien de hoogte en het vloeroppervlak van ruim 25m2 (nu dus nog niet meegeteld in het woonoppervlak) zijn hier heel goed 1 of 2 kamers te realiseren. Het plaatsen van een vaste trap is goed mogelijk in combinatie met het weer terugbrengen van de twee oorspronkelijke grote slaapkamers op de eerste verdieping.

De woning deelt de oprit met de buren en met een niet al te grote auto is de carport prima te bereiken. De achtertuin is ongeveer 25 meter diep en geeft een verrassend mooie zichtlijn. Groen en privacy zijn hier de sleutelwoorden!

Tenslotte: houdt u er rekening mee dat het woonhuis ingrijpend gerenoveerd en gemoderniseerd zal moeten worden. De conditie van ramen en kozijnen is matig, er is geen isolatie en het interieur is gedateerd.

Notariële overdracht via notariskantoor Van Pelt te Assen.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1928
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
126
Inhoud
521
Perceel oppervlakte
412
Tuin
achtertuin, voortuin