omschrijving
foto's
kenmerken

Graag uw bezichtiging via het reactieformulier online aanvragen. Deze worden op volgorde van binnenkomst ingepland.

Net, goed onderhouden drie-kamer appartement gelegen op de 4e verdieping. Het appartement is in 2020 intern opgeknapt en voorzien van een nieuwe keukeninrichting.

Het complex is gesitueerd aan de rand van de woonwijk en heeft vanuit de woonkamer een prachtig vrij uitzicht op het naastgelegen Lariksbos en vijverpartij. Het complex is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Nobellaan en nabij het centrum van Assen. Het appartement beschikt over een inpandige berging op de begane grond.

De oorspronkelijk uit de jaren '60 daterende Ellen-flat is recent in het kader van een pilot-project en met behulp van een grote overheidssubsidie volledig getransformeerd naar gasloos, financieel gezien woonlasten-neutraal (Nul Op de Meter).

De verduurzaming van de flat levert een enorme besparing op de CO2 uitstoot op. Er is een volledig nieuwe "schil" om het gebouw geplaatst met hoge isolatiewaarde, triple glas en 300 zonnepanelen op het dak.

Let op: de maandelijkse VVE bijdrage van € 370,97 is inclusief rente en aflossing voor de financiering van de nieuwbouwrenovatie. Een deel van deze bijdrage is tevens aftrekbaar omdat het een hypothecaire rente betreft. U betaalt dus wat meer aan de VvE maar u heeft niet (of nauwelijks) nog energielasten.

Indeling:

entree in hal met toilet en meterkast. Lichte woonkamer met open keuken (voormalige slaapkamer) voorzien van inbouwapparatuur en toegang naar het inpandige balkon. Verder is er een slaapkamer van circa 5 en van ca. 9 m2, badkamer met wastafel en douche en een bijkeuken (de voormalige keuken).

Extra informatie:

- Nul op de meter

- Toekomstig energielabel A

- Alle voorzieningen zijn aanwezig in de nabije omgeving

- Volledig gerenoveerd appartementencomplex

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
1965
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
67
Inhoud
229
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin