omschrijving
foto's
kenmerken

Reageren niet meer mogelijk. Reeds voldoende reacties binnen.

Belangstelling? U kunt NIET telefonisch reageren. Ga naar "vraag brochure aan" op Funda en download het inschrijfformulier. Vul het formulier volledig in en mail dit naar ons kantoor. Uit de reacties wordt een selectie gemaakt en worden kandidaten uitgenodigd voor een bezichtiging. De NVM Woontoets kan deel uitmaken van de procedure.

Per 1 november 2021 beschikbaar: vlakbij het centrum en het vernieuwde NS station, met vrij uitzicht over de Oosterparkvijver gelegen 3-kamer appartement met berging achter het complex. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping (geen lift).

Het appartement beschikt over vernieuwde kozijnen met HR++ beglazing en centrale verwarming. Keuken en sanitair zijn eenvoudig, maar netjes.

Indeling: entree in hal met meterkast, gecombineerde toilet/doucheruimte, ruime en lichte woonkamer van 20m2, ruime slaapkamer van 14m2, extra slaapkamer van 5m2, keuken met toegang op balkon met middag- en avondzon.

In Assen Oost is het leuk wonen, met veel groen en een veel diversiteit. Het stadscentrum is vlakbij, maar ook het buitengebied aan deze kant van Assen is heel mooi. Bovendien zijn in de wijk alle voorzieningen te vinden en is er een plezierig en zeer compleet winkelcentrum (Vredeveld). Het NS station ligt letterlijk op enkele minuten loopafstand.

EXTRA INFO:

Voor deze woning gelden de volgende huurvoorwaarden:

- huurder beschikt over aantoonbaar vast inkomen uit dienstbetrekking danwel pensioen;

- eventueel verhuurdersverklaring vorige verhuurder;

- minimale huurperiode 1 jaar;

- de huurprijs mag jaarlijks worden aangepast volgens de wettelijke normen;

- onder voorbehoud van gunning door eigenaar;

- waarborgsom ter hoogte van één maand huur;

- de genoemde huurprijs is "kale" huur, huurder sluit zelf leveringscontracten af voor energie

- naast de kale huur is er € 25,- servicekosten van toepassing voor glasbewassing etc.

Status
Onder optie
Type woning
Portiekflat
Bouwjaar
0
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
55
Inhoud
175
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin