omschrijving
foto's
kenmerken

Gelijkvloers wonen maar nog niet naar een appartement? Dan kan in de fijne woonwijk Marsdijk in deze levensloopbestendige woning. Een ruime slaap- en badkamer op de begane grond, twee logeer-/hobbykamers met tweede badkamer op de verdieping, garage en tuin.

De wijk Marsdijk heeft een prettig en compleet winkelcentrum, veel openbaar groen en vanuit de wijk bent u vlot in het stadscentrum. Maar ook kunt u vanuit de wijk makkelijk het mooie buitengebied in van Loon, Balloo en Rolde.

Indeling: entree in hal met meterkast, L-vormige woonkamer met open keuken en schuifpui naar de achtertuin. Tussenhal met toegang tot de slaapkamer op de begane grond, de badkamer (voorzien van douche, toilet en wastafel) en de garage.

Vanuit de woonkamer en de andere tussenhal met toilet en trapopgang bereikt u de verdieping, waar twee mooie slaapkamers van 12m2 en 16m2 zijn met een extra (gasten-)badkamer. Deze is voorzien van een ligbad en wastafel.

De achtertuin ligt op het noorden, maar door de beperkte bouwhoogte is er voldoende zon in de tuin. Er staat een vrij nieuwe houten blokhut in de tuin. Er kunnen 2 auto's op eigen erf worden geparkeerd aan de voorkant van de woning.

Extra info:

- bouwjaar 1993

- perceel 257m2

- energielabel C

- CV ketel Intergas HRE 2020.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Geschakelde woning
Bouwjaar
1993
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
96
Inhoud
415
Perceel oppervlakte
257
Tuin
achtertuin, voortuin