omschrijving
foto's
kenmerken

Op een mooie locatie in de wijk Kloosterveen staat deze moderne hoekwoning met berging en zonneterras op het zuiden. De woning beschikt over een ruime oprit voor meerdere auto's met mogelijkheid voor een garage. De woning staat op loopafstand van de basisscholen en het winkelcentrum Kloosterveste. Aan de voorkant gelegen aan een rustig en veilig woonerf met voldoende parkeergelegenheid. Het zonneterras aan de achterzijde van de woning grenst aan het parklandschap, zodat u geen directe achterburen heeft. Voor wie toch wat wil tuinieren ligt langs de zijkant van de woning een strookje siertuin (ook de achterom).

Indeling:

Entree/hal, toilet, provisiekast waar ook C.V. combi (2017), lichte woonkamer met de keuken in hoekopstelling, voorzien van inbouwapparatuur, totaal 36 m². De hele benedenverdieping is voorzien van een hardhouten vloer.

Op de verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 9, 10 m² en 17 m² voorzien van airco, nette badkamer met luxe whirlpool bad, douche, tweede toilet en wastafel.

Een ideale woning voor degene die goed parkeren en lekker buiten zitten op prijs stelt, maar dat dan wel op een gemakkelijke en onderhoudsvrije manier.

Extra informatie:

- perceelsoppervlak 177 m²

- volledig geïsoleerd

- politiekeurmerk "Veilig Wonen"

- bouwjaar 2003

- mogelijkheid voor het opbouwen van een tweede verdieping met extra kamer.

Status
Beschikbaar
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
2003
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
90
Inhoud
314
Perceel oppervlakte
177
Tuin
zijtuin, zonneterras