omschrijving
foto's
kenmerken

OPEN HUIS OP 29 JUNI a.s. VAN 17.00 UUR TOT 18.00 UUR.

Prettig wonen in hartje Assen in een comfortabel appartement met twee slaapkamers en eigen parkeerplaats? Dat kan aan het Ceresplein in het kleinschalige en jonge gebouw "Vivere". Hier woont u midden tussen de winkels en de gezelligheid van het centrum, maar met alle denkbare voorzieningen op loopafstand!

Het gebouw is voorzien van een veilige, afgesloten centrale entree op straatniveau, voorzien van intercom-belpaneel. Lift en trappenhuis.

Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag op de zuidhoek van het gebouw en heeft de volgende indeling:

Entree in hal met toilet en CV-ruimte, woonkamer met toegang tot ruim dakterras van ca. 10m2 op het westen, open keuken voorzien van combi-magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. Door de ligging op de zuidhoek beschikt dit appartement over extra lichtinval door de ramen in de zijgevel.

Vanuit de hal is er toegang tot de twee slaapkamers van ruim 9 en 13m2. De badkamer is gelegen tussen de beide slaapkamers en beschikt over een douche en dubbele wastafel.

Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke fietsenberging, verder beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op het bovenste dek van de parkeergarage en een eigen berging van ca. 10m2 op de tweede verdieping.

Extra info:

- jong gebouw (2007) met prima isolatie;

- gezonde VVE, bijdrage € 227,- per maand

- aanvaarding kan snel, eventueel deels gemeubileerd.

Status
Beschikbaar
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
2007
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
75
Inhoud
248
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin