omschrijving
foto's
kenmerken

Als iemand 60 jaar in hetzelfde huis blijft wonen, zegt dat iets over het huis en de omgeving! Een plek met veel herinneringen, die nu mag worden overgedragen aan nieuwe bewoners. Wanneer u voldoende heeft aan de ruimte in dit huis en het moderniseren als een mooie kans ziet, bent u welkom voor een bezichtiging!

Deze geschakelde bungalow staat in een rustige en groene woonomgeving, tegen het Lariksbos en vlakbij het centrum. Een buurtje dat in Assen nog wel bekend staat als "Luchiesland", met de watertoren als markant herkenningspunt. Het is hier prettig en centraal wonen. Rustig en groen, maar dichtbij winkelcentrum Nobellaan en het gezellige centrum van Assen.

De bungalow is gelegen langs de Selma Lagerlöfflaan en heeft daardoor een goede bezonning vanuit het zuiden.

Indeling: entree in een prettig ruime hal met toegang tot de keuken, voorzien van een nette, maar oudere keukeninrichting met enige apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken/berging, waar ook de CV-ketel hangt. Vanuit de hal is er ook toegang tot het toilet en de badkamer, beide enkele decennia geleden gemoderniseerd en nog steeds netjes.

De woning beschikt over een woonkamer met zicht op het bos en drie slaapkamers van ca. 7, 7 en 11 m2. Eén van de slaapkamers is bij de woonkamer te trekken waardoor die nét wat ruimer wordt.

Deze bungalow is de middelste van een rij van 3 en via een voetpad bereikbaar. De auto kan geparkeerd worden naast de buurwoning op 15 meter afstand. Lekker tuinieren of buiten zitten kan hier zowel in de voortuin als in de achtertuin.

De woning is goed onderhouden maar momenteel beperkt geïsoleerd (dubbel glas en enige dakisolatie). Het perceel is 270m2 groot.

Status
Beschikbaar
Type woning
Geschakelde woning
Bouwjaar
0
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
83
Inhoud
332
Perceel oppervlakte
270
Tuin
achtertuin, voortuin, patio/atrium