omschrijving
foto's
kenmerken

In de Groen van Prinstererflat aan de Dr. A. Kuyperstraat, vindt u dit ruime en comfortabele hoek-appartement op de derde woonlaag. Het appartement is gelegen in een verzorgd appartementengebouw in een rustige woonwijk vlakbij het centrum van Assen. Het appartement is gelegen op de zuid-westhoek van het gebouw met een ruim balkon gericht op de middag- en avondzon.

Vanwege de hoekligging heeft het appartement een fraaie ruime woonkamer met een extra raam op de zuidzijde.

Het gebouw heeft een afgesloten portiek met video-intercom en beschikt uiteraard over een lift. Het geheel is goed toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. Het appartement is voorzien van elektrisch bedienbare zonwering.

Begane grond:

Centrale (gesloten) entree met de brievenbussen en intercom. Op de begane grond is de eigen berging. De berging is ook via een achterdeur bereikbaar.

Met de lift, of de trap, kunt u vervolgens naar de verdieping(en). De appartementen liggen aan een brede gang en hebben brede deuren.

Indeling appartement :

Ruime hal met toegang tot de badkamer, twee slaapkamers (circa 8m2 en 15 m2), de woonkamer (circa 28m2) en keuken (circa 7m2). Vanuit de kleine slaapkamer komt u op het ruime balkon. De kleine slaapkamer is ook vanuit de woonkamer door middel van een schuifdeur toegankelijk.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en doucheruimte. In de hal is een separaat toilet aanwezig. De keuken heeft een 4-pits gasstel en combi oven.

Voor en naast het complex is een grote parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerruimte.

In dit complex is een actieve VVE die het beheer heeft over de appartementen. De VVE heeft een meerjaren onderhoudsplanning en zorgt ervoor dat het complex goed onderhouden is.

Bent u op zoek naar een prettig, ruim en licht hoek appartement in een leuk complex? Neem dan contact met ons op voor het maken een afspraak voor bezichtiging. Wij laten u dit appartement graag zien.

Extra info:

- Op loopafstand van het centrum van Assen

- VVE bijdrage € 170,-

- In 2021 zijn de schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde uitgevoerd

- Bouwjaar complex 1997

Status
Beschikbaar
Type woning
Galerijflat
Bouwjaar
1997
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
81
Inhoud
249
Perceel oppervlakte
Tuin
geen tuin