omschrijving
foto's
kenmerken

In de groene en aantrekkelijke Componistenbuurt staat deze onder architectuur gebouwde helft van dubbele woning met garage. Een degelijk en ruim huis in grotendeels originele jaren '70 staat, dus een mooie kans voor wie de waarde van dit plekje ziet! Technisch is het huis goed en de vraagprijs reëel, dus investeren zal hier leiden tot waardestijging en een heel prettige woning.

De Componistenbuurt is geliefd door het vele groen, de ruime opzet met groenveldjes en het rustige, kindvriendelijke karakter en toch overal dichtbij. Een heerlijke woonomgeving!

Indeling: entree in hal met toilet en meterkast, L-vormige woonkamer van 36m2 met mooi zicht op de ruime voortuin en achtertuin. Vanuit de achterkamer is er toegang tot de ruime aangebouwde keuken, nog voorzien van de oorspronkelijke keukeninrichting.

Achter de keuken ligt de ruime bijkeuken met CV-ruimte en vervolgens de aangebouwde garage van 18m2.

Eerste verdieping: overloop en vier slaapkamers van (circa) 9m2, 8m2 met balkon, 8,5m2 en 11m2. De originele badkamer is voorzien van zitbad en douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met berging, extra slaapkamer van ca. 13m2 met dakraam.

De woning heeft een oprit voor meerdere auto's en een achtertuin met ochtend- en middagzon.

De woning is gebouwd in 1977 en staat op een perceel van 275m2. Op basis van de isolatie vanuit de bouw is een keurig energielabel C afgegeven.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1977
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
140
Inhoud
563
Perceel oppervlakte
275
Tuin
achtertuin