omschrijving
foto's
kenmerken

Aan de rustige en groene Pijlkruidstraat staat deze uitgebouwde hoekwoning met garage, vlakbij het winkelcentrum en basisscholen. Hier is het fijn wonen, op loopafstand van het winkelcentrum en op maar een paar fietsminuten van het NS station en het centrum. Terwijl in de andere richting het mooie buitengebied van Schieven, Anreep en Nationaal Park Drentse Aa om de hoek liggen.

Indeling: entree in hal, L-vormige woonkamer van ca. 32m2 met veel lichtinval. De woonkamer is ruimer geworden doordat de oorspronkelijke keukenhoek erbij is getrokken. De keuken bevindt zich nu in de aanbouw en is voorzien van een inductiekookplaat, oven en combi-oven, (nieuwe) vaatwasser en close-in boiler.

Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken en naar de compacte garage/berging. Deze beschikt over een kap en daarmee een ruime opslag/hobbyzolder.

De begane grond is kort geleden voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers van 6, 12 en 13m2 met airco. De badkamer is enkele jaren geleden vernieuwd en beschikt over een douche en toilet.

Tweede verdieping: overloop, bergruimte met CV-ketel, ruime extra slaapkamer met een groot kunststof dakkapel en een inbouwkast.

De ruime achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een achterom. Achter dit woningblok ligt een pleintje met garageboxen, waarvan de verkoper box 23D in bezit heeft. Deze kan in combinatie met de woning worden aangekocht.

In de omgeving zijn de laatste jaren veel nieuwbouwontwikkelingen geweest zoals scholen en woningen. Doordat er ook nog veel oud groen (Landgoed Valkenstijn) en markante, karakteristieke gebouwen in dit stadsdeel zijn, ontdekken steeds meer mensen de charme van Oost!

Extra info:

- de woning is voorzien van 8 zonnepanelen van ca. 2 jaar oud

- het energielabel D is opgesteld vóór de plaatsing van de zonnepanelen en de kunststof kozijnen met HR beglazing

- de ouderslaapkamer is recent voorzien van een airco

- garagebox 23D is los bij te kopen, vraagprijs € 15.000,- k.k.

- de overdrachtsbelasting over de garagebox bedraagt in beginsel 10,4% maar kan bij aankoop in combinatie met de woning tegen 2%.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
0
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
122
Inhoud
514
Perceel oppervlakte
215
Tuin
achtertuin, voortuin