omschrijving
foto's
kenmerken

In de geliefde wijk Oud Zuid, tussen het centrum en het Asserbos, staat deze karakteristieke helft van dubbele vooroorlogse woning op een royaal perceel van maar liefst 512m2. Een fraai vormgegeven woonhuis met kenmerkend mansardedak en hoekvensters met roedeverdeling.

De woning is goed onderhouden en degelijk gebouwd. Modernisering en verduurzaming kan naar eigen wens en behoefte gedaan worden. In de woning is de originele sfeer voelbaar door de paneeldeuren en andere originele elementen. Met ruim 160m2 woonoppervlak is de woning heerlijk ruim!

Indeling: entree in ruime hal, L-vormige woonkamer met erker en zij-kamertje, in totaal ca. 40m2. Aan de tuinzijde is de woonkamer uitgebreid met een aanbouw van nog eens ca. 10m2. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken (met keldertje) van ca. 13m2 en vervolgens de achteringang met toilet.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de drie slaapkamers van ca, 8, 12 en 13m2 en de verrassend ruime badkamer, voorzien van bad, douche en wastafel.

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping met een slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde. Deze verdieping biedt goede mogelijkheden om naar wens anders in te delen.

De diepe achtertuin ligt op het zuiden. In het verleden is een extra perceel aangekocht waardoor nu sprake is van een verscholen oase van rust in de binnenstad!

Op eigen terrein kan geparkeerd worden en in de tuin staat de vrijstaande garage/berging die bestaat uit twee gedeeltes van elk ca. 8m2.

Kortom: een prachtig huis dat na vele decennia familiebewoning wacht op een nieuwe eigenaar, wellicht bent u of ben jij dat?

Status
Onder bod
Type woning
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1928
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
161
Inhoud
591
Perceel oppervlakte
512
Tuin
achtertuin, voortuin