omschrijving
foto's
kenmerken

In een leuke, karakteristieke straat, ooit was dit de weg naar Loon, staat deze vrijstaande jaren '30 woning met diepe achtertuin en eigen parkeergelegenheid. Een woning met potentie om hier je eigen woonidee te realiseren! Op dit moment verkeert de woning in eenvoudige en gedateerde staat.

Indeling: entree in hal met trapopgang, woonkamer ca. 30m2 (voorheen en-suite), dichte keuken met toegang tot keldertje, bijkeuken met achteringang en toilet.

Verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 5m2, 7m2 en 8m2 en een gedateerde badkamer.

Tweede verdieping: bereikbaar vanaf de overloop via een losse steektrap. Door de hoge nok van de woning is hier goede stahoogte en heeft deze verdieping zeker mogelijkheden.

Achter de woning ligt een achtertuin van 25 meter diep met achterin oudere schuurruimte. Ook direct achter de woning (en droog bereikbaar via de carport) is nog aangebouwde schuur-/hobbyruimte.

De vroegere "Loonerstraat" heet tegenwoordig Ruysdaelstraat en is nu verkeersarm en eenrichtingverkeer. Een leuke plek om te wonen, dichtbij het Amelterbos maar ook dichtbij het centrum van Assen en het NS station.

Extra info:

- woonoppervlak 93m2

- mogelijkheden tot uitbouwen/vergroten van de woning

- perceeloppervlak 357m2

- energielabel G.

Status
Onder bod
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1932
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
93
Inhoud
397
Perceel oppervlakte
371
Tuin
achtertuin