De verkoop pakken we professioneel aan. Daarbij is een goede presentatie via de NVM-kanalen  van groot belang. Op die manier is jouw huis immers te vinden op alle plaatsen waar de potentiële koper zoekt. Funda is daarbij een keyword, maar we gebruiken ook andere mogelijkheden.

 

Luisteren en strategie bepalen
Paul Schoon neemt de tijd voor een uitgebreid bezoek aan je woning. Met behulp van inzichtelijke marktgegevens maken we een onderbouwd advies voor de vraagprijs en we luisteren goed naar jouw wensen. Samen bepalen we wat de beste aanpak is om je woning snel en voor een goede prijs te verkopen.
Samen reclame maken
De verkoop pakken we professioneel aan. Een centrale rol is weggelegd voor de presentatie via kanalen van de NVM, zodat jouw huis te vinden is op alle plaatsen waar de potentiële koper zoekt. Funda is daarbij een keyword.

Maar tegenwoordig is dat niet genoeg. Daarom doen we méér. We besteden méér zorg aan teksten en foto's. We doen méér om je huis onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld door vakkundige woningfotografie, een maandelijkse advertentiepagina in een huis-aan-huis krant met ons woningaanbod, een Open Huis op z'n tijd en natuurlijk deze onderscheidende website.

Maar het belangrijkste is misschien wel dat we alle geïnteresseerden op een deskundige, correcte en prettige manier benaderen. Daardoor ontstaat er een sfeer van vertrouwen, wat de verkoop van je woning ten goede komt.
Wij nemen je werk uit handen
We zetten ons netwerk en 20 jaar ervaring in voor de verkoop van jouw woning, ook buiten de standaard kantoortijden!

Als je kiest voor Schoon Makelaardij hoef je je geen zorgen te maken. Terwijl jij je eigen bezigheden hebt, zorgen wij ondertussen voor de verkoop van je huis, met alles wat daarbij hoort. Jouw belang wordt ons belang en natuurlijk overleggen we met je! Door te bellen, via Whatsapp of per mail. En vanzelfsprekend mag je altijd even bij ons binnenlopen voor een kop koffie of thee. We praten je graag bij!
Overzicht
Alle ontwikkelingen rond de verkoop van jouw huis houden we netjes bij in een online verkoopdossier.
Overal waar je internet hebt, kun je inloggen om de voortgang te bekijken en van elke ontwikkeling krijg je een e-mail notificatie. Zo ben altijd en overal op de hoogte!
Portret Paul buiten vierkant
Paul Schoon
NVM-Makelaar