omschrijving
foto's
kenmerken

Deze degelijk gebouwde en zeer verzorgde helft van dubbele woning staat in een rustige straat in het karakteristieke dorp Veenhuizen. Aan de achterkant ligt de woning helemaal vrij aan een waterpartij, met de achtertuin op het zuidwesten.

Door de werkkamer op de begane grond is de woning geschikt voor werken aan huis of hobby. En met de vier slaapkamers is er alle ruimte voor het gezin. Op de ruime oprit is plaats voor 2 auto's en met een energielabel A en zonnepanelen staat hier een energiezuinig huis.

Indeling: entree in hal, toilet, U-vormige woonkamer van ruim 35m2 met open keuken, bijkeuken met toegang tot de werkkamer van 11m2. Deze mooie werkplek heeft via het raam een mooi zicht op de achtertuin. De oorspronkelijke garage is opgesplitst in deze werkkamer en aan de opritzijde is dan nog een fietsenberging.

Verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 8, 9 en 18m2 en een nette badkamer.

De tweede verdieping bestaan uit een overloop en een vierde slaapkamer voorzien van dakraam.

De ruime achtertuin heeft een achterom en ligt op het zuidwesten. Hier staat ook nog een houten tuinberging.

Veenhuizen is een prachtig dorp met een rijke historie, op maar 20 autominuten van Assen. De vele karakteristieke gebouwen met de bekende spreuken in de voorgevels weerspiegelen de geschiedenis. Veel van deze gebouwen hebben tegenwoordig een horeca- of culturele bestemming en natuurlijk kent iedereen het Gevangenismuseum. Met meer dan 100 monumenten en de status van Unesco werelderfgoed trekt Veenhuizen veel toeristen.

Toch kun je er rustig wonen in een prachtige omgeving, met eindeloze fiets- en wandelmogelijkheden. In het dorp is een basisschool en kinderopvang locatie.

Extra info:

- bouwjaar 1999

- perceel 342m2

- 27 zonnepanelen van 170WP.

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1999
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
131
Inhoud
502
Perceel oppervlakte
342
Tuin
achtertuin, voortuin